Ako na životopis ?

Mnohí z vás určite potrebujú vytvoriť životopis. Pre niektorých jednoduchá vec pre iných zase zložitejšia. Aký životopis nám stačí v akom formáte ho potrebujeme a na čo netreba zabudnúť.

KDE SI SPRAVÍM ŽIVOTOPIS ?

Jednoduchý a rýchly životopis si viete vytvoriť na tejto stránke : https://www.zivotopis-online.sk po kliknutí na odkaz sa vám zobrazí stránka kde jednoducho vyplníte svoje údaje takže kliknete na miesto kde je napísané Ing. Ján Hrach (po kliknutí sa vám tam ukáže meno a priezvisko) A napíšete svoje Meno a Priezvisko. Pokračujete takto ďalej a vyplníte adresu, telefón, email a dátum narodenia. 

Ďalej vyplníte položku : vzdelanie – napíšete roky kedy ste študovali a na akej škole. Potom vyplníte odbor. Po vyplnení základnej školy vyplníte aj strednú školu (ak nemáte strednú školu jednoducho v druhom riadku kliknete na odstrániť a tým odstránite všetky údaje a v životopise sa nebudú zobrazovať) Ak máte vysokú školu kliknete na PRIDAŤ POLOŽKU.

A takto pokračujte celým životopisom až na koniec kde uvidíte veľký nápis : STIAHNUŤ ŽIVOTOPIS! 

Takto stiahnutý životopis sa vám uložil do počítača väčšinou do položky PREVZATÉ SÚBORY (je pomenovaný ako zivotopis.pdf) a presne tento PDF súbor potrebujeme. Takže nám ho môžete poslať emailom na adresu koorinator.sk (nezabudnite ten súbor zivotopis.pdf vložiť ako prílohu)

KDE SI SPRAVÍM ŽIVOTOPIS ? (druhá varianta)

Už pripravený súbor si môžete stiahnuť TU!

Na otvorenie tohto súboru potrebujete program s názvom Microsoft Word. Preto je prvá varianta jednoduchšia. Taktiež iba premenujete veci ktoré sú tam a máte hotovo. Opäť nám takto vytvorený životopis treba zaslať na koordinator@fkmservis.sk